Zwanger Fitness

Zwanger Fitness
Ben je 13 weken of langer zwanger? of minimaal 6 weken geleden bevallen? Kom dan sporten onder begeleiding van YVLO-ZwangerFit® docent en fysiotherapeut Eefke Wind of Elfriede Groeneweg – van Vught.

Voor wie?

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar, ook rondom uw zwangerschap. Zwanger Fitness is bedoeld om tijdens de zwangerschap fit en actief te blijven en na de bevalling weer conditie en kracht op te bouwen. De oefeningen worden aangepast op jouw niveau.

Zwanger fitness kan voorafgaand en/of aansluitend aan de cursus Vitaal Zwanger. Deelname kan ook zonder het volgen van de cursus Vitaal Zwanger.

Wat bieden wij?

Bewegen is goed voor iedereen, ook als je zwanger bent. Een zwangerschap en een bevalling vragen heel wat van je lichaam. Hoe beter je conditie, hoe minder klachten je hebt tijdens de zwangerschap en hoe sneller je herstelt na de bevalling. Daarnaast kun je klachten voorkomen door tijdens en na de bevalling extra te letten op je houding en de manier waarop je beweegt.

Wat kunt u verwachten?

Zwanger Fitness is bedoeld om tijdens en na de zwangerschap conditie, kracht en stabiliteit op te bouwen. Er wordt gebruik gemaakt van cardio- en krachtapparaten, circuitvormen, verschillend materiaal en grondoefeningen. Kortom veel variatie!

Zwanger fitness wordt aangeboden in de vorm van een strippenkaart. Deze is voor en na de bevalling geldig.

Een 5 strippenkaart kost €57,- en een 10 strippenkaart kost €103,-.

Wanneer: elke woensdagavond van 20.15 – 21.15 uur

Zonder verwijzing van uw huisarts

Wij bekommeren ons om u, behandelen en helpen u verder.