FysiC

Voor iedereen is bewegen belangrijk! Bewegen bevordert de gezondheid. FysiC is een door fysiotherapeuten van Fysiotherapie Zorgplein Zuid ontwikkeld programma en maakt sporten voor mensen met lichamelijke klachten mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van de hydraulische apparatuur van Hart for Her. In kleine groepen van maximaal 14 personen wordt er getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voor wie?

FysiC is bedoeld voor vrouwen met lichamelijke klachten en/of voor vrouwen voor wie “gewoon” sporten een probleem is. FysiC is alleen voor vrouwen, omdat het concept Hart for Her speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Voorwaarde voor deelname is het zelfstandig kunnen opstaan uit een stoel en zelfstandig kunnen lopen.

Wat bieden wij?

Voor vrouwen met lichamelijke klachten is FysiC een uitkomst. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen aangeboden die ervoor zorgen dat uw lichaam sterker en fitter zal worden. Er wordt gestart met een warming-up. Vervolgens wordt trainen op de Hart for Her apparaten afgewisseld met verscheidene andere oefeningen waarbij het hele lichaam wordt getraind. Er wordt afgesloten met een cooling-down.

Wat kunt u verwachten?

Onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt een uur getraind in groepsverband.

FysiC vindt plaats bij Hart for Her in Nieuwegein op de Handelskade 48. FysiC wordt gegeven op dinsdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur.

De kosten bedragen €41,20 per maand (1x in de week).

Zonder verwijzing van uw huisarts

Wij bekommeren ons om u, behandelen en helpen u verder.