Fit ’n Gein

Fit ’n Gein biedt trainingen aan voor vrouwen waarbij gewerkt wordt aan een goede balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Het is een gezellige groep en na afloop is er tijd voor een praatje.
Fit ’n Gein wordt gegeven door oefentherapeut Sam Eveleens van Fysiotherapie Zorgplein Zuid.

Voor wie?

Fit ’n Gein is speciaal gericht op vrouwen. Vrouwen van diverse leeftijden, met of zonder kinderen, met drukke banen of minder drukke bezigheden, vrouwen die gewoon graag iets doen voor zichzelf, vrouwen die al fit zijn of dat waren en graag weer willen worden.

Wat bieden wij?

De trainingen van Fit ’n Gein zijn afwisselend en uitdagend op ieders niveau. In het zomerseizoen zijn de trainingen buiten op het korfbalveld van Koveni. In de wintermaanden trainen we in de kantine van deze sportvereniging. In de schoolvakanties wordt op basis van de animo besloten of de training doorgaat.

Wat kunt u verwachten?

We trainen elke dinsdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur op de locatie van Korfbalvereniging Koveni, Helmkruid 7 in Nieuwegein.

Trainingen van Fit ’n Gein kosten € 7,50 per les. We werken met contributietijdvakken van 10 weken. Wil je een keer meedoen om te kijken of Fit ’n Gein ook iets voor jou is? Uiteraard kun je een gratis proefles doen. Neem even contact met ons op via ilona@fitngein.nl.
Maak jij gebruik van de Stadspas Nieuwegein? Dan is voor jou de contributie €2,- per les en dus €20,- voor een contributietijdvak van 10 weken. De Gemeente Nieuwegein en Fit ’n Gein betalen de rest van jouw contributie.

Kijk voor meer informatie op http://www.fitngein.nl

Zonder verwijzing van uw huisarts

Wij bekommeren ons om u, behandelen en helpen u verder.